Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Forruden Sne Sne Blok Dække Anti-freeze Protector med 2 bakspejl Dækker solsejl til Nye Forrude

kr149.30 kr76.11
  • Model-Nummer: Forruden
  • Materiale: Polyester
  • Støtte: Dropship/Engros/Epacket
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Nyhed

- +

Funktioner:

Bilen forrude sne dække er mere nyttigt end den generelle sunshield.Det beskytter mod solen om sommeren, frost, sne, støv og frost om vinteren.Større dækning: let at folde sig ud, folde og transportere.

Sammenlignet med den generelle front skjold: hele snow cover kommer med seks elastisk bånd, og den krog spænde med halen kan gøre at du ikke behøver at bekymre dig om, blæser væk i vinden, og bruge det med tillid.

Venstre og højre øre kan nemt spændes fast i bilen døren, og det er forbundet med et spænde, der kan justere tætheden er egnede til forskellige stilarter af biler, universal.

Der er ingen særlige krav for udendørs miljø, ingen grund til at bekymre sig om, frost, sne, frost, hvilket sparer tid og bekymringer.

Multifunktionel: Anti-dug på forår, sol-bevis i sommer, anti-frost i efteråret, anti-sne i vinter, daglig støvtæt.Med multi-funktionel beskyttelse, så din bil kan parkeres udendørs på alle årstider.Løft sne, vinduesglas er rene og lyse.

Gældende modeller: Biler, SUV off-road, pickup trucks.Specielt velegnet til udendørs parkering.Det kan blive dækket på den front glas forruden af bilen for multifunktionel beskyttelse.

Specifikation:

Navn: Bilens Forrude Sne Skjold (herunder to reflekterende strimmel bakspejlet dækker)

Materiale: 190T polyester, vandtæt belagt sølv klud + super reflekterende stribe

Størrelse: cirka 205*150cm/80.71*59.06 tommer

Vægt: ca 290g

Packing Liste:

Forruden Sne*1

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

Tags: xr-pad-kameraer

Relaterede varer