Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

KUNBEI Svamp Holder Arrangør Skål Sæbe Dispenser til Køkken Genopfyldning Flydende Sæbe Køkkenvask Opbevaring

kr78.15 kr53.92
  • Materiale: ABS
  • Mærke: KUNBEI
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Nyhed

- +

modname=ckeditor

Innovative Design : Sammenlignet med svamp holder til vask , låget har en bedre låse funktion, når svampen er trykket ned, vil ikke falde, og løsne.Og en lille grøn perle er knyttet til den pumpe, der passer perfekt forhindrer vand absorberes i den svamp fra dryp på beholderen.

Køkken Sæbe Dispenser Med Svamp Indehaver : Høj kvalitet,eksklusiv 2-i-1 design, der kombinerer sæbedispenser med en svamp holder.Og klart se at parabol-rengøring lettere og renere, du er i stand til at se soap-niveau.

Let At Bruge : manuel Betjening, kan kun behøver kun at trykke ned på den øverste plade til at dispensere sæbe direkte på den svamp, som er særdeles nem at bruge.Den opvaskemiddel vil ikke sidde fast i pumpen ,så du nemt kan klemme ud af sæbe ,arbejde meget glat.

Holde Din Køkkenvask Ren : Ingen mere rodet udslip, der drypper, eller efterfølgende.Du kan sætte svampe, scrubbere, vådservietter, og skuresvampe i et bekvemt sted, og samtidig holde køkkenbordet vand.

Spar Penge, Tid og Rum : Det er en kæmpe container, og du behøver ikke at fylde den ofte, da det indeholder en stor mængde af flydende sæbe, man kan fylde sæbe i henhold til dine behov, det er virkelig sparer sæbe bruge sin pumpe design, og den øjeblikkelige operation vil spare din tid.

Tags: kabinet vask, køkkenrulle holder, dispenser til køkken med svamp, køkken orgel, granit redskab indehaver, skål afløbsbakke af rustfrit stål, afløbsbakke vask, køkkenvask skuffe, cement skuffe, potes cozinha

Relaterede varer