Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Autel MaxiCom MK908P OBD2 Diagnostisk Scanner MaxiSys J2534 Programmør Automotive Diagnostisk Værktøj ECU programmering

kr19 862.46 kr15 889.97
 • Hardware Version: MK908P
 • elektronisk: Ja
 • Element Vægt: 5kg
 • Software Version: autel scanner
 • Magt: Magt
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Type 6: Værktøjer til bilen
 • Model Navn: Autel MaxiCOM MK908P
 • Type 3: Bil diagnose
 • Type 5: Obd scanner til auto
 • Ekstern Afprøvning, Certificering: ce
 • Spænding: v
 • Type 1: automotive scanner
 • Item Længde: 12.28inch
 • Specielle Funktioner: bluetooth
 • Element Type: Motor Analyzer
 • Type 4: scanner lancering
 • Item Højde: 1.41inch
 • RAM: 2GB
 • Materiale Type: ABS plast
 • Mærke: Autel
 • Hukommelse: 64GB
 • type 2: Diagnostisk scanner
 • Item Bredde: 8.18inch

Nyhed

- +

Autel MaxiCom MK908P OBD2 Diagnostisk Scanner MaxiSys J2534 Programmør Automotive Diagnostisk Værktøj ECU programmering

Den MaxiCOM MK908P Diagnostiske Platform er en evolutionær smart løsning til specialiseret automotive diagnose.Udnytte den stærke A7 quad-core 1.30 GHz processor, og en 10,1-tommer kapacitive touch screen kombineret med den bedst mulige dækning af OE-niveau diagnostik, og baseret på den revolutionerende multitaske-stand Android styresystem, MaxiCOM organiserer oplysninger med test instrumentering til at hjælpe dig med at diagnosticere symptomer, koder, og klager fra kunder nemt, hurtigt og effektivt.

14 Typer af Sprog

Engelsk, Forenklet Kinesisk, Traditionel Kinesisk, Spansk,Fransk, Tysk, Polsk, Italiensk, Japansk, Koreansk, Hollandsk,Portugisisk, Svensk,Russisk

Efter at du får det produkt, bedes du fortælle os om dine SN af maskinen for at aktivere de sprog, du har brug for .

ECU Programmering

Den diagnostiske værktøj leveres med en gratis J2534 ECU programmering enhed, der hjælper Benz og BMW brugere erstatte den eksisterende software/firmware i ECU, nyt program Ecuer og fastsætte software-kontrolleret kørslen og emission spørgsmål.

J2534 ECU programmering værktøj (også bruges som en VCI-kasse), der er en SAE J2534-1 og -2 kompatibel pass thru omprogrammering interface-enhed.

Med den opdaterede OEM-software, der er i stand til at hjælpe BMW og Benz brugere erstatte den eksisterende software/firmware i den Elektroniske styreenheder (ECU), program nye Ecuer og fastsætte software-kontrolleret køreegenskaber spørgsmål og emission spørgsmål.

Det understøtter BT og USB kommunikation og kan overføre data for bilen, at den MaxiCOM tavle-pc-skærm med en fysisk forbindelse.

Der er 3 indikatorer på J2534 ECU programmering enhed

Køretøjet LYSDIODE – Blinker grønt, når du kommunikerer med bilens system

Tilslutning LED – Lyser fast grønt, når det er korrekt tilsluttet med tavle-pc-skærm via USB-kabel, Lyser blåt, når den er tilsluttet med tavle-pc-skærm via wireless (BT) - tilslutning

Strømindikator – Lyser grønt når der er tændt: Blinker rødt, når systemet svigter: Lyser orange automatisk ved magt op, når enheden er ved at udføre self-test procedure

ECU Kodning

Kodning funktion bruges til at re-flash køretøjet kontrol moduler, der giver dig mulighed for at opdatere computerens software på køretøjet til den nyeste version, samt at omprogrammere adaptive data for visse komponenter, der giver muligheder for spørgsmål af Køreegenskaber, brændstoføkonomi, strømsvigt, Fejl Koder, Holdbarhed af Mekaniske Dele.

Ekstern Teknisk Support

Ved hjælp af denne funktion, kan brugerne modtager ad hoc-remote support fra Autel tekniske ingeniører, kolleger eller venner, ved at give dem mulighed for at kontrollere denne tablet-enhed på deres PC via TeamViewer-software.

Fuld Systemer Diagnosticere

Blot at få adgang til den diagnostiske tilstande via AutoVin eller Kontrol Enhed, og du er i stand til at udføre diagnose over alle systemer på bilens ECU med henblik på at finde fejl systemer og hente Dobbeltbeskatningsoverenskomster.

ECU Information – giver hentet ECU oplysninger i detaljer.

Læs Koder – viser detaljerede oplysninger om DTC poster hentes fra køretøjets styreenhed.

Slette Koder – sletter DTC optegnelser og andre data fra ECM.

Live-Data – henter og viser live-data og parametre fra bilens ECU.

En Aktiv Test

Processen med at sende og hente information fra et køretøj kontrol modul med en enhed, der er kendt som Aktivering test eller bi-directional control.Det vigtigste formål med aktivering test funktionen til at anmode om modul til at udføre en bestemt funktion, herunder system tests, aktuator test, test, inspektion, test, omprogrammering eller bad bramstedt, luk, og dermed spare diagnostiske tid.

F.eks: Du tilslutter et brændstof trykmåler, cyklet nøglen og forkrøppet motoren, men du kunne ikke finde ud af noget om brændstof pres.Med aktivering teste funktionen af denne diagnostiske værktøj, kan du sende en brændstof pumpe kommando på instruktion og se det rigtige brændstof pres, regne ud, hvis der er et problem med brændstof pumpe kredsløb eller pumpe.

Auto Scan VIN

Bare et enkelt tryk, som giver teknikeren hurtigt kan registrere køretøjet og kør diagnosticering i det valgte system.

30+ Specielle Funktioner

25 Service-Funktioner for forskellige planlagt service og vedligeholdelse forestillinger, herunder : Olie Reset, EPB, TPMS, BMS, Bremse Bløder, DPF, Immo Nøgler, Injektor, SAS, Suspension -, Gas -, VIND DR TAG, Sæder, Kilometertæller, Lang Ændre, Forlygte, CHG dækstørrelse, i TEF Lære, ABS/SRS -, Cylinder -, Turboladning, Grænse, Kobling, Trans Adaption, Airbag Reset.

Det giver komponent tilpasning eller variant kodning fungerer for brugerdefinerede konfigurationer, og giver dig også mulighed for at omprogrammere adaptive værdier for visse af komponenterne efter at lave reparationer.

Den mest almindeligt udførte service funktioner omfatter:

Olie Reset Service:

Giver dig mulighed for at udføre reset for motorolie Liv-system, som beregner en optimal olie liv, ændre intervallet afhænger af køretøjets kørselsforhold og klima.

EPB Service:

Hjælper med at vedligeholde det elektroniske bremsesystem, sikkert og effektivt, deaktivering og aktivering af bremse kontrol system, for at hjælpe med bremsevæske, kontrol, åbning og lukning af bremseklodser, og indstilling af bremser efter disk eller pad erstatning, osv.

SAS Service:

Giver dig mulighed for at udføre kalibrering for Styring Vinkel Sensor, der permanent til og lagrer den aktuelle rattets position som ligeud-stilling i styringen vinkel sensor EEPROM.

Tags: foxwell sag, xtool pro, display obd2, japansk mekaniker værktøjer, lanceringen x431, autel scanner, vcx, ad310, ktag, xprog

Relaterede varer