Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

1/6/12/18/30 Pc ' Auto drypvanding vandingssystem Selvstændig Auto Potteplanter System Kit til for Planter Blomst Indendørs

kr3.18 kr1.27
  • Materiale: Plast
  • Model-Nummer: Vanding
  • Type: Vanding Kits
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Nyhed

- +

Auto drypvanding Vanding System Automatisk Vanding Spike for Planter Blomst Indendørs Husholdningsbrug

Funktioner:

Self-vanding prober er en enkel og effektiv måde at vande planter i løbet af en ferie.

Blot at nedsænke dem i vand i et par minutter til at forberede spidsen, og derefter indsætte den sonde i jorden af potteplante og sted det ender af slangen i en nærliggende swimmingpool.

Vandet vil flyde langsomt gennem den keramiske kegle, vanding af planter automatisk, uden at indstille en timer, og uden at skulle bekymre sig om den elektroniske enhed tændes, når du forlader.

Denne høje kvalitet Europæisk design, ved hjælp af Kinesiske plante drikkevand, uden strøm, automatisk holder jorden af potteplanter på det optimale fugt niveau.

Når du bruger spike, skal du blot udfylde keramiske kegle med vand, dække det og skubbe det i jorden.

Derefter placere forsyningsslangen i en nærliggende vasken.

Nu vil det trække vand ind i puljen som fabrikken behov.Når vandet i ler kegle er indåndes i tør jord, vil det producere et vakuum til at indånde mere vand gennem forsyningsslangen.

Dette er det perfekte valg til vanding af alle indendørs anlæg.Det er perfekt for dem, som rejser meget og ønsker at gøre sikker på, at deres anlæg er korrekt vandes.De store planter vil kræve, at to eller flere anlæg springvand.

Specifikationer:

Materiale: PVC

Størrelse: 135*35*35 mm/5.31*1.38*1.38"

Pakning: PE-pose

Velegnet til brand flasker: Dr. pepper, Pepsi, Coca Cola, Lidon, Deet Koks, Aqufina eller andre flasker, med en indre diameter på 1,1 tommer

Bemærkninger:

1. Tilbehør er tilfældig farve.

2. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

3. Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

1/6/12/18/30 x Automatisk Vanding Spike

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din ordre, efter 30 dage fra betaling, bedes du kontakte os.Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis

posten er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!

Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Holgerjuul.com.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED EN

UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Holgerjuul.com!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

[relateproductdetail/]

Tags: bonsai, blomst indendørs, automat vand, let vanding drop, bil plantageejer, drip water, plakat constantine, flower pot, rx590, programmør vandingsanlæg wifi

Relaterede varer