Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

10stk/Masse GlassCutter,Hurtig&Holdbar,Professionel glasskærer Til Glas Blokke,Fliser og klinker.Side Glas Strip Cutter,Gratis Skibet

kr79.48 kr74.71
  • Certificering: CE
  • Skær Tykkelse: 2--6 mm
  • DIY-Forsyninger: Flisebelægning
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: T-10
  • Bruger: Glas Skæring
  • Mærke: HIQUA
  • Længde: 17.5cm

Nyhed

- +

10stk/Masse GlassCutter,Hurtig&Holdbar,Professionel glasskærer Til Glas Blokke,Fliser og klinker.Side Glas Strip Cutter,Gratis Skibet

Udvalgte:

En pplied til glas, diamant og mineraler skæring.

Plast håndtag er sikkerhed og behageligt greb.

Et ideelt værktøj for husholdnings-og klippearbejde.

Materiale: plast håndtag ,legeret metal hoved

vægt:33g

Længde:17.5 cm

Farve: Rød Håndtere Pakken indeholder : 10 x glasskærer

Advarsel!

Når vi skærer i glas, du må hellere fylde petroleum i håndtaget.Sørg for, at kun tilføje petroleum, andre olier vil medføre, at glide.Glas cutter kniv skærebræt skal være tæt på en lineal, håndtere og glas i en 45 graders vinkel, så kanten, lige snit.

Håndholdte nedadgående pres bør ikke være for tung eller for let.Mest egnet pres er om 20N .

Husk ikke at Dække en linje, som har været drawed.Ellers kniv hjul kant, vil blive brudt.

Tip: Du kan for det første har forsøg skåret på en inaktiv eller små glas , og derefter skæres et godt glas.

Vi pakker varerne omhyggeligt!

Emballage:

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fromyour modtagelsen af theproduct.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tags: glas fliseskærer kit, cut glas, striper, mini-tile fræsere, cutter professionel, cutter papir, crystal cutter, cutter fliser, rustfrit stål, fliser, Fliser Glasskærer

Relaterede varer