Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

VOZCVOX Ebike-500W, 20Inch Elektrisk Cykel Folde Cykel City Cykler Med 48V 15Ah Batteri,Shimano 7 Hastighed

kr9 531.44 kr7 243.89
 • Bedømt Passager Kapacitet: To-Sædet
 • Max Hastighed: 30-50 km/h
 • Mærke: VOZCVOX
 • Foldbar: Ja
 • Spænding: 48V
 • Watt: 351 - 500w
 • Frame Material: Aluminium legering
 • Model-Nummer: VX20
 • Motor: Børsteløs
 • Certificering: ce
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Stil: Standard type
 • Rækkevidde pr Magt: 31 - 60 km
 • Hjul Størrelse: 20
 • Strømforsyning: Lithium Batteri

Nyhed

- +

PRODUKT PARAMETER

-Motor:500W Brushless(75 N·M)

-Opladningstid:5-6 Timer

-Batteri: 48V 15Ah Lithium batteri

-Læg Vægt: 200KG

-Hjul Type: Fat dæk

-Frame :Aluminium legering

-Hjul Størrelse: 26*4.0 Tommer

-Max Speed: 35 km/h

-Bremse:Dobbelte skivebremser (automatisk sluk, når du bremser)

--Batteriets levetid i ren elektrisk tilstand:50-60 KM

FUNKTIONER

1. Front suspension kan effektivt reducere vej-bump, lige som at sidde i en bil, mens ridning

2. Det ergonomiske sæde, justerbart sæde er egnet til personer med en højde på 165-200cm.Det er mere behageligt at ride, og sædet med baglygter er sikrere at ride natten.

3. Dæk: 26*4.0 tommer fat tire, køligere udseende, fast struktur, større dæk område, der er i kontakt med jorden, øget friktion, slid-resistente gummi off-road dæk giver dig mulighed for at køre på forskellige veje.

4. Let kamerahus: 26KG kropsvægt, sammenklappelige design, nem at samle, lille volumen efter foldning, kan blive sat ind i bagagerummet på bilen, nem at bære.

5. Stor kapacitet batteri: 48V 15AH power supply design, 50-60KM batteriets levetid i ren elektrisk tilstand.Der er to afgifter metoder, fjern for at oplade, eller oplad det direkte på ebike.

6. Vi garanterer, at vores produkter er af høj kvalitet og CE-certificering, og kommercielle fakturaer kan blive udstedt.Hvis der er nogen kvalitet problem efter købet, kan vi tilbyde fri retur og udveksling af tjenesteydelser.

3 RIDING TILSTANDE

-Riding Tilstand

Motoren virker ikke, og strømmen er leveret af den menneskelige pedal til at bevæge sig fremad.I denne tilstand, er det overordnede organ, der er tungere, som er egnet for dig, når du ønsker at udøve.Denne funktion kan også bruges, når kraften er opbrugt.

-Boost Mode

Tænd for batteri-skifte-tasten, og motoren er aktiveret.Den motor og den menneskelige pedal arbejde sammen for at levere strøm.Du vil føle dig meget afslappet, når du rider.I denne tilstand kan du spare på batteriet til det maksimale.Det er velegnet til lang-distance-ridning.

-Ren El-Tilstand

I denne tilstand, behøver du kun at slukke på power knappen for at tænde motoren og drej gashåndtaget til at nyde den bølgende strøm anlagt af 250-watt high-speed brushless motor.

OM MEANNING AF SKU

SORT/HVID -2 BATTERIER

Det betyder, at der i tillæg til den grundlæggende produkt, og gaver, der er en ekstra ekstra batteri, når den leveres.

EFTER-SALG GARANTI

1. Garantiperioden af sliddele er 3 måneder: bremse/dæk/batteri -/

2. Når produktet er unormal, skal du kontakte kundeservice så hurtigt som muligt, og vi vil være glade for at løse problemet for dig.

3. Skil ikke af dig selv, således at den tekniske afdeling kan ikke rigtigt bedømme fejl og påvirke vedligeholdelse.

Uden samtykke, vil vi ikke foretage nogen ændring eller nedbrydning, og afvise alle garantibetingelser.

4. Ikke-menneskelige skader, ovenstående vilkår gælder for alle el-cykel produkter i butikken.

Tak for dit samarbejde.

RETURRET

1.Alle vores citater har en 100% tilfredshedsgaranti.Hvis du ikke er tilfreds med rimelige årsager, kan du returnere produktet til os for en refusion eller ombytning.Inden du sender det til os, bedes du kontakte os for detaljerede instruktioner om at vende tilbage og udveksling.Efter modtagelsen af dine returvarer, vil vi refundere alle dine betalinger, men ikke inklusive fragt-og ekspeditionsgebyrer.

2. Efter at have modtaget betaling, vil vi give positiv feedback.For at opbygge en sund Ali fællesskab, vi håber, at du kan gøre det samme for os.Vi håber du kan forstå, at vi tager kundeservice særligt alvorligt.Hvis du har nogen utilfredshed, bedes du give os mulighed for at løse problemet, før du giver os negativ feedback.Vi er sikre på, at der altid vil være en løsning, og vi ønsker ikke dårlig feedback ved afslutningen af transaktionen.

GAVER(INGEN TIL SALG )

1.Bærbare værktøj

2.Inflator

3.Cykel-bagagebærer

4.Skærm

5.Cykelhjelm

6.Cykel baglygte

FORSENDELSE LISTE

-el-cykel *1

-oplader*1

-manual*1

-gave*1

OM AT GØRE OP FORSKELLEN I PRIS

1. Der er normalt ingen pris forskel, men på grund af den stigning i logistik omkostninger eller andre særlige årsager til, at kunder kan være forpligtet til at gøre op for den pris forskel.Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte den butik, kundeservice, så vil vi tjene dig af hele mit hjerte.

2. Hvis du mener, at den standard transport logistik tidsplan, som vi ikke altid kan opfylde dine behov, kan du kontakte os på at gøre op forskellen (cykler er normalt $200), så du kan skifte til lufttransport, der kan forkorte afstanden ved 1 tiden.

Tags: gearskifter shimano, gotway tesla, bike e, himo, bafang motor, autom scooter, bicycl, town mountain bike, brompton-cykel, kit ebike-batteri

Relaterede varer