Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Tinnitus Øret Laser Terapi Watch Laser Akupunktur Maskine Tinnitus/ Otitis/Øre Problemer Med Hørelsen

kr1 437.03 kr948.44
 • Element Type: Rehabilitation Physiotherapy
 • Anvendelse: Hånd
 • Design: humaniseret
 • Produkt Navn: Akupunktur Terapeutiske kold laser terapi enhed
 • Certifikat: CE
 • Terminate output laser control : 3 grade for adjusting
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Farve: black
 • Hjælp mennesker: Mænd Kvinder
 • Bølgelængde: 650nm
 • Hjælp sted: Hjem
 • Mærke: COZING
 • Fordel: home remedy bio laser therapy

Nyhed

- +

Tinnitus Øret Laser Terapi Watch Laser Akupunktur Maskine Tinnitus/ Otitis/Øre Problemer Med Hørelsen

COZING-WS11C Betegnelser:

Balance mellem Højt blodtryk, Reducere Højt kolesteroltal, forhøjet fedtindhold, Højt blodsukker og forhøjet viskositet,

Reducerer risikoen for hjerteanfald, Reducerer risikoen for slagtilfælde, Reducerer inflammation og hævelse,

Aktiverer celle aktivitet og blodet, Styrker immunforsvaret,

Regulerer blood flow og omsætning, Øger ilt bæreevne,

Forbedrer celle evne til at deformeres.

Øret probe behandling sortiment :

Otitis media, døvhed, tinnitus, Menieres syndrom.

Hvordan COZING-WS11C laser behandling for tinnitus ?

Laser Terapi, også kendt som Low Level Laser Therapy (LLLT), Soft Laser Terapi, Cold Laser Terapi, Lav Reaktiv Terapi eller Foto-bio terapi, er forklaret på følgende måde.

Low level laser lys er optaget som ekstra energi i løbet af behandlingen af de underliggende forarmet cellerne i det indre øre.Denne behandling kan udføres som et punkt eller område eksponering.Cellerne er udtømt ved den ekstra energi til at være i stand til at producere mere energi celler, er det vigtigste brændstof i det indre øre celle.Hvis det indre øre celle forsynet med tilstrækkelig energi, den selvhelbredende proces begynder.Den vedvarende støj begynder at svinge i volumen, frekvens og den tonale karakter, de bliver stadig tyndere, indtil de forsvinder helt.Den forarmet celler har oprettet.

Laser terapi giver den største chance for at forbedre tinnitus over nogen ting.Laser terapi står som den bedste mulighed for at hjælpe med tinnitus eller nedsat hørelse behandling, fordi det virker på celleniveau, med kroppens egne naturlige helbredende processer, lige ned til niveauet af nerver og DNA.Det sparker kroppens helbredende og immunrespons i overdrive, direkte på stedet af behandling.

Laser bestråling kan forbedre celle spredning, øge blodgennemstrømningen i den indre øregang og aktivere cellulære aktiviteter, der reparerer hår celler.

De beskadigede celler har brug for hjælp fra laser fotoner absorption.

Laser af øreprop type har vist sig som den bedste modalitet til auricular behandlinger fra den vellykkede resultater for vores brugere.

Hvordan virker laser behandling af Menières syndrom? 1. Den fremherskende opfattelse er, at luftvejene kæden spiller en central rolle i effekten af laser behandling.Laser energi i røde og nær-infrarøde spektre evne til at trænge gennem væv.Det stimulerer mitokondrier i cellerne til at producere energi ved at producere adenosin trifosfat (ATP). 2. Mitokondrier,Det er den strømkilde til alle batterier, kan de metabolisere brændstof og til at generere energi til cellerne i form af ATP. 3. Ifølge rapporter, LLLT eksponering øget produktion af ATP.Øgede ATP produktion kan føre til øget cellulær metabolisme, fremme skade opsving og gendanne celler til sundhed, Stat og vende mange nedbrydning betingelser. 4. Til øre-sygdomme, lav-intensitet lasere har været rapporteret til at ændre kollagen væv i cochlea.Især i kælderen membran.Hertil kommer, at LLLT har en gavnlig effekt på inddrivelse af cochlear hår celler efter et akut hårtab, som kan øge celler. 5. Spredning, syntese af ATP og kollagen, frigivelse af vækstfaktorer, fremme af lokale blodgennemstrømning i det indre øre og aktivering af reparation mekanismer i det indre øre stimuleres ved fotokemisk og photophysical stimulation af hair cell mitochon.

Om 650nm laser se:

LLL Laser Ur er en innovativ triple-play-enhed, der bruger den nyeste forskning inden for low-level laser behandlinger.Det kombinerer akupunktur, lokal smertebehandling og eksterne blod eksponering og vil være din ideelle partner, enten hjemme, på arbejde eller på farten.Uret er udstyret med en smertelindring, pad, øre udførende og næse applikator .

650nm kold laser, er i stand til at gennemtrænge væv.Det stimulerer mitokondrier i cellerne til at producere energi ved fremstilling af adenosintriphosphat (ATP).Mitokondrierne er den strømforsyninger af alle celler; de omsætte brændstof og producerer energi til cellen i form af ATP.Øgede ATP produktion kan føre til øget cellens stofskifte, der fremmer den skade opsving proces, der vender tilbage celler til en sund tilstand og vende mange degenerative tilstande.

Blød kold laser er helt sikkert, med 650nm , 5mW, det er ingen smerte , ingen bivirkninger, nul skader på bud øre.

med andre tilbehør sammen til at afbalancere hele kroppen.Det vil være mere hjælp til øre sygdom, som ikke kun er forårsaget af øret, såsom hals, medicin bivirkning, hjernen tumor, og så videre.

FAQ

Hvordan laser akupunktur behandling for tinnitus ?

Laser er ikke behandling af disse sygdomme direkte, men gennem laser reparere det beskadigede væv og celler , og når laseren bestråle blod, det vil udløse en række bio-chemicial og foto-kemiske reaktioner, således kan behandling af disse sygdomme.

En: Kan jeg vælge en længere behandling tid på at forbedre den helbredende effekt?

Maksimal 30min er nok for en tid for behandling.Fordi medicinsk eksperiment har vist, at jo mere energi, slimhinder væv i kroppen absorberer fra soft laser vil ikke nødvendigvis forbedre helbredende virkning, da over bestråling vil gøre slimhinder væv til at være mindre følsom.

To:Hvad skal jeg være opmærksom på under behandlingen periode?

Du behøver ikke at ændre din eventuelle andre levende vaner, mens du bør udvikle en bestemt kost eller gøre visse øvelse, hvis du har hjerte-kar-eller cerebrovaskulære sygdomme, hypertension, diabetes etc.Derudover skal du drikke mere, kan du se efter, hver gang behandling.

Tags: fukuda laser-niveau, indiba, 650 nm laser, bærbare akupunktur maskine, masker, acupunctur, 10 mw laser, automatisk niveau instrument, ed shockwave, infrarød pres terapi

Relaterede varer