Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

90Pcs/masse Disney Prinsesse Tema, 20 folk Part Indretning Pakke Til Børn fødselsdagsfest Engangs Leverancer Cup Plade Serviet fordel

kr79.35 kr54.75
  • Materiale: Koskind papir
  • Model-Nummer: 1020
  • Sæt Type: Ja
  • Mønster: Tegnefilm dyr, Tegneserie Figur
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type Engroshandel: Ja(>50 Stk.)
  • Lejlighed: Fars Dag
  • Engangsservice Type: Engangsservice Sæt
  • Mærke: Disney

Nyhed

- +

Velkommen Til Min Butik

T ips:

1.Denne vare er localed i kina , skal du bestille den mindst to måneder tidligere end planlagt, part dato.

2.China post almindelige lille Pakke er ikke kan spores, hvis du ønsker at spore din pakke, skal du vælge kina post, der er registreret luftpost shipping metode.

3.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i prisen, er der afgifter er købers ansvar.

Alle vores service har pass "FDA" test, pls forvisset om brug!!!Oplysninger: 1. Cup 20pcs 250ml 2. Plade 20pcs 7 tommer 3. Servietter 20pcs 16*16cm 4. Banner 1sæt(inkluderer 10 flag) 2,5 m 5. Halm 20pcs 25cm i Alt : 90pcs 1. Cup 20pcs 250ml 2. Plade 20pcs 7 tommer 3. Servietter 20pcs 16*16cm i Alt : 60pcs 1. Cup 20pcs 250ml 2. Plade 20pcs 7 tommer 3. dug 1 sæt 4. Vimpel 1sæt (10flags) i Alt :51cs betalingsmetode

Vi kan kun acceptere en Spærret konto,Kreditkort,Western Union.

Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling.

Forsendelse Vilkår

Standard Service er Kina post, luftpost eller Holgerjuul.com Standard Shipping.

Vi leverer mandag til lørdag undtagen på helligdage.Send os en e-mail, FØR din betaling, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse.

Standard tager omkring 18-25 hverdage.Bemærk venligst, at denne service er IKKE spores.

Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid.Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse.

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Abo ut Os

Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde.Vores lager er beliggende i Yiwu, den største lille råvarer på markedet i Kina.Vi tilbyder vores kunder fantastiske besparelser i forhold til priser, der tilbydes af traditionelle detailhandlere for lignende eller identiske produkter.Vi leverer indfødt-talende kundeservice på engelsk, spansk og Kinesisk.

Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Tags: xr-iphone-case-neymar

Relaterede varer